Koje su prednosti pretplate na kafu?

Starter kutija kafa i Abramo šoljice za espresso

Koje su prednosti pretplate na kafu?

Vi birate koliko kafe želite na mesečnom ili dvonedeljnom nivou, kada da vam je dostavljamo i na koju adresu. U zavisnosti od vaših potreba, tu smo da napravimo poseban plan za vas.

Oro Nero Espresso Abramo Caffe - sveže pržena kafa u džaku
Sveže pržena kafa odležava u specijalnim buradima i džakovima

Ponosni smo što smo omogućili da naša zrna stignu do ljubitelja kafa širom Srbije.

Do vas koji razumete da kafa može biti mnogo više od napitka bajatog i preprženog ukusa, što je čest slučaj u domovima mnogih ljudi, u kancelarijama, ali čak i u ugostiteljskim objektima u Srbiji.

Pretplata na sveže prženu kafu je savršen način da se bolje osećate tokom dana, da podstaknete produktivnost na poslu ili učinite svoj životni prostor ugodnijim.

Vaš prvi korak

Važno je da pijete onu kafu koja vam se dopada. Zato je naša preporuka da istraživanje započnete Starter kutijom uzoraka. Pet Abramo mešavina kafa za espresso sveže upakovanih u kesice od po 70 grama, dovoljno za otprilike 46 espressa (Naša preporučena doza za tradicionalan italijanski espresso je 7,5 grama.).

Vaša prva isporuka

Sve kafe pržimo dva do tri puta nedeljno. Kafe odleže nekoliko dana u specijalnim buradima, a prvu isporuku možete očekivati par dana nakon prženja, što znači da kafa stiže na vaš prag kada je na vrhuncu najboljih ukusa i aroma. 

Kada otkrijete ukus koji vam najviše prija, možete se odlučiti za jedan ili više blendova koje želite da vam dostavljamo.

Izaberite jedan blend ili mix, tako da svaki put dobijate novu kafu. To uključuje i naše mesečne kafe iznenađenja.

U dogovoru sa vama, napravićemo plan pretplate koji odgovara vašim potrebama i zahtevima.

Za razliku od drugih servisa za pretplatu na kafu, mi ne želimo da vas obavezujemo ugovorima u kojima imate minimume mesečne potrošnje. Sami birate koliko kafe i u kojim intervalima da vam je dostavljamo. Svakog prvog ponedeljka u mesecu? Jednom u 15 dana? Nema problema.

Nama je važno da pijete kvalitetnu kafu, da znate da je na pravi način pripremite i da uživate u ukusima zajedno sa svojim kolegama, prijateljima ili poslovnim partnerima.

Devojka u kancelariji pije kafu
Devojka u kancelariji uživa u kafi

Espresso u vašoj kancelariji

Sveža kafa je nenadmašan faktor koji pokreće prve sastanke ponedeljkom ujutru, osnažuje tim tokom kasnih večernjih sati tokom otklanjanja potencijalnih grešaka, i podstiče kolege da se povežu uz šoljicu kafe dok diskutuju pristiglu poštu.

Pretplata na svežu kafu je lak i štedljiv način da nagradite vaš kolektiv za sjajan posao koji obavlja dok ga u isto vreme energetski održavate kako bi dostigli svoj pun potencijal tokom radne nedelje. I na kraju, a najvažnije, jedna stvar manje o kojoj ćete brinuti dok ste zauzeti svojim poslom.

Savršena za sve kancelarije. Naša kafa je pogodna za espresso načine pripreme, a možemo vam omogućiti i kupovinu kafe aparata zajedno sa vašom pretplatom na kafu. Zadivite one koji dolaze u vašu firmu i nagradite vaše zaposlene vrhunskim kvalitetom sveže dostavljene kafe. 

POŠALJITE ODMAH UPIT ZA PRETPLATU

Po prijemu upita, pozvaćemo vas telefonom za dalje dogovore.

Podeli ovaj članak

Ostavite odgovor