Pretplata na kafu

SVEŽE PEČENA KAFA.
SVAKI DAN VAS ODUŠEVI.

Nikada ne ostanite bez zaliha kafe. Pretplata na naše kafe je najlakši način da uvek uživate u svežoj, ukusnoj kafi koju vam dostavljamo na prag vašeg doma ili kancelarije.

Pretplata na kafu znak
Starter kutija sa uzorcima kafa u zrnu za espresso

Sadržaj Starter kutije:
4 kafe u zrnu X 250 gr za približno 100 espressa
+ kratko uputstvo za uživanje u kafi + digitalni katalog kafa
* Najčešća pitanja

Kako funkcioniše pretplata na kafu?

Počnite od Starter kutije

Probajte 4 kafe u jednom specijalnom pakovanju.

Izaberite singl kafu ili blend

Svaka dostava vaša omiljena kafa ili uvek različiti ukusi?

Vaša mesečna potrošnja

Odaberete koliko kafe da vam dostavljamo (250gr, 500gr, 1 kg)...

Termin dostave prilagođen vama

Kada vam odgovara da vam dostavljamo kafu?

Izaberite načine plaćanja

Elektronski ili pouzećem

Mi brinemo da vam kafe nikad ne nestane, vi samo uživate u najukusnijoj kafi.

IZABERITE PAKET PO VAŠOJ MERI - PRETPLATA NA SVEŽE KAFE ZA ESPRESSO VAS REŠAVA BRIGA OKO ZALIHA KAFE. VAŠE JE SAMO DA UŽIVATE!

U pripremi su nove opcije pretplate.

UNOOmiljena kafa uz koji uvek uživateRSD1.000

250 grama sveže pečene kafe u zrnu po izboru


Uračunata dostava kafe na vašu adresu


5% popust na kupovinu opreme za kafu


✔ Otkažite pretplatu bilo kada

DUOZa prave espresso obožavaoce + super aparatRSDod 3.200

✔ 2+ KG sveže pečene kafe u zrnu po izboru


✔ Kafe iznenađenja


Gratis dostava kafe na adresu


5% popust na online kupovine


✔ Otkažite pretplatu bilo kada


Uz pretplatu na kafu ne ustupamo aparat za espresso.

Ukoliko želite, možemo vam pomoći u nabavci  i preporuci aparata za espresso za firmu ili vaš dom.

Sa dragim ljudima iz ovih kompanija delimo naše kafe

Svi uživaju u svežim kafama i osećaju se ornije i pozitivnije na poslu. Drago nam je da možemo sa njima da delimo naše kafe i da nas podržavaju u misiji da promovišemo sveže pečena zrna.

Zašto da odaberete Espresso Direkt?

Pržionik za kafu u pržionici Ivana Abrama

Garantovano sveža kafa

Sveža kafa nikada nije kisela i neprijatna za ispijanje. Mi nemamo lager i naše kafe su uvek sveže. Za razliku od industrijskih koje stoje mesecima na policama radnji, naše kafe do vas stižu kada su na vrhuncu ukusa i aroma. Sveža kafa je najbolja kafa, uverićemo vas u to.

Ivan Abramo u przionici kafe

Majstori zanata

Svoju ljubav prema finim kafama na tradicionalan način pretvaramo u kafe koje ćete zavoleti. Sve se radi ručno, u malim serijama, kako bi svaka kafa bila perfektno pržena.

Abramo Caffe asortiman kafa za espresso

Otkrivamo ukuse za vas

Smatrajte nas vašim ličnim savetnicima za kafu. Jer važno je da pijete onu kafu koja vam se dopada. Zato za vas stalno istražujemo nove ukuse, kako bismo zajedno otkrili šta je to što vam najviše prija i koja kafa je vaša sledeća omiljena!? 😉

Automatski aparat za espresso kafu Delonghi

Pogodnost koja se isplati

Pretplata na kafu vam omogućava da ne brinete o zalihama kafe kod kuće ili u firmi. Izaberete koje kafe želite da vam dostavljamo i u kojim intervalima i to je to! Jedna mesečna briga manje. Bez gubljenja živaca i vremena. Jer vreme je novac, zar ne?

Šta je najbolje kada se pretplatite na kafu?

Imate dodatnih pitanja?

Vi birate opcije koje vam odgovaraju za pretplatu. Sami odredite koju količinu, na koju adresu i u kojim intervalima ćemo vam dostavljati uvek svežu kafu.

 

  • Kolika su pakovanja? Starter kutija sa uzorcima sadrži pet kesica po 70 grama sveže kafe, ukupno 350 grama. Standardna pakovanja kafa su 1 kilogram. Po posebnom zahtevu, kafu možemo zapakovati i u kesice od 500 grama ili 250 grama.

Pakovanje 1 kilogram sveže kafe je dovoljno za otprilike 130 kafa na bazi italijanskog espressa (preporučeni standard je 7,5 grama kafe po ekstrakciji). 

Primer:
Domaćinstvo od dva člana X dve kafe dnevno = 30 grama kafe, oko 1 kg mesečno
Firma od pet zaposlenih X dve kafe dnevno = 75 grama kafe, oko 2 kg mesečno

 

  • Koliko često da dobijam kafu?
    Izaberite na osnovu vaših potreba da li želite da vam kafu dostavljamo jednom ili dva puta mesečno. Mi brinemo da vam sveže kafe nikada ne nestane.

 

  • Koje kafe su u paketima za pretplatu?
    Izaberite koje kafe želite da vam dostavljamo. Opcije su: 1. Uvek isti blend (mešavina), 2. Svaki mesec različiti blend ili jedna kafa iznenađenja (više o mesečnim kafama), 3. Vaš mešoviti izbor koji vam najviše odgovara.

NOVO: Pogledajte predloge za pakete pretplate na kafu.

 

Verujemo da je važno da pijete onu kafu koja vam se dopada, pa je naša preporuka ukoliko prvi put kupujete od nas, da iskoristite mogućnost i da prvo poručite uzorke svežih kafa u malim kesicama po 70 grama koje smo pripremili za vas u Starter kutiji.

Tako možete isprobati sve kafe i lakše se opredeliti za onu koja vam se dopada. Ukoliko ste možda već imali prilike da probate naše kafe na nekom drugom mestu i znate koja vam se dopala, slobodno je naručite iz naše prodavnice kafe.

Naravno, u bilo kojem trenutku nas možete pozvati telefonom na broj 064/205-2706 ili nam poslati email na pretplata@espressodirekt.rs kako bismo se dogovorili koju narednu kafu želite da vam pošaljemo. Takodje, možete kombinovati različite kafe u pakovanjima od 500 gr ili 1 kg. Bez obzira da li je u pitanju blend ili singl.

Naravno, pošaljite nam email na pretplata@espressodirekt.rs ili nam pišite preko kontakt forme kako bi prilagodili dan u nedelji kada želite da vam stigne kafa.

Ukoliko kafu naručite putem naše online prodavnice, po završetku procesa poručivanja dobićete email sa brojem porudžbenice, a na posebnim stranicama za praćenje pošiljki PostExpressa možete imati uvid u trenutni status vaše pošiljke.

Sve porudžbine obrađujemo u roku od 24 sata i šaljemo vam je kurirskom službom PostExpress na odabranu adresu. Za većinu mesta i gradova u Srbiji, rok za isporuku je do 72 sata od dana porudžbine. Za određena manja mesta i sela, dostava može biti organizovana samo određenim danima u nedelji, te može trajati do pet radnih dana.

Naravno, prilikom poručivanja, u napomeni porudžbine upišite vaš PIB, a mi ćemo vam izdati predračun za plaćanje.

Izaberite jednu ili više mešavina naših kafa iz naše prodavnice kafa.

Zbog standardizovane proizvodnje kafe, u ponudi su pakovanja od 250, 500 i 1000 grama.

Podeli ovaj članak