Reklamacije

Reklamacije i povraćaj robe

Hvala što ste postali deo Espresso Direkt porodice!

Ukoliko niste potpuno zadovoljni svojom kupovinom, mi smo tu da vam pomognemo.

Reklamacije i povraćaj kafe i opreme za pripremu kafe:

Naš cilj u Espresso Direkt-u je da vam pružimo sjajnu uslugu, ukusne kafe izvrsnog kvaliteta i najkvalitetniju opremu za pripremu kafe. Želimo da budete zadovoljni svojim iskustvom sa našim servisom i zato težimo tome da i naša politika reklamacija/povraćaja bude fleksibilna.

Naša kafa je uvek sveže pržena i spremna za isporuku tako da nismo u mogućnosti da prihvatimo povraćaj iste ukoliko ste već otvorili originalnu kesu sa kafom. Međutim, mi želimo da dobijete kafu najboljeg ukusa za vas i uvek smo tu da pomognemo.

  • Kako bi bili sigurni da ste dobili kafu koju volite, predlažemo da kao svoju prvu porudžbinu naručite Starter pakovanje sa uzorcima svih naših kafa. Tako ćete moći da degustirate sve naše kafe i opredelite se za onu (one) koja vam najviše prija. Starter pakovanje možete poručiti u našoj prodavnici kafe.
  • Ako postoji greška u isporuci, kontaktirajte nas na podrska@espressodirekt.rs u roku od dva dana od kupovine.
  • Ako ste nezadovoljni kafom, naš tim će vam pomoći da pronađete potencijalno savršene ukuse kafe za vas. Pozovite Jovana (064/2052706) ili Mariju (063/8840025) i slobodno pitajte za savet.
  • Ako ste nezadovoljni vašom porudžbinom na bilo koji drugi način, slobodno nas kontaktirajte na podrska@espressodirekt.rs, vezano za povraćaj ili zamenu u roku od dva dana od kupovine.

Povraćaj novca:

Nadamo se da možemo da vam pronađemo kafu koja najbolje odgovara vašem ukusu i stilu života. Naš cilj je da, stvarajući mešavine najboljih kafa iz različitih delova sveta, ponudimo vama –  ljubiteljima kafe – odgovarajući ukus i verujemo da ćemo uvek imati kafu koju biste želeli.

Oprema: Svu opremu za kafu možete vratiti u roku od 14 dana od datuma kupovine. Mi ćemo vam vratiti vaš novac, ako ne želite neki drugi proizvod kao prikladniju zamenu. Za povraćaj novca u kompletnom iznosu, važno je da vraćen proizvod bude u originalnom pakovanju i neoštećen.

Vaš novac će vam biti vraćen u roku od nekoliko dana u zavisnosti od politike Vaše banke. Kupac snosi trošak dostave pri povraćaju robe.

Nepovratni proizvodi/usluge:

Određeni proizvodi i usluge su nepovratni i ne podležu reklamaciji. Za ovakve proizvode i usluge ne možete dobiti novac nazad niti iste možete reklamirati.

Kontaktirajte nas:

Ako imate dodatnih pitanja povodom reklamacija i povraćaja kafe, kontaktirajte nas.

Zvaničan naziv firme: Agencija za marketing i turizam Gatti, I.J. Espresso Direkt

Email za slanje reklamacija: podrska@espressodirekt.rs

Kontakt telefon: (381) 64 205 27 06

Adresa za slanje pošte: Vladike Nikolaja 31, 14000 Valjevo, Srbija