Naše kafe

SVEŽE KAFE KOJE
ĆETE ZAVOLETI.

Verujemo da samo sveže pržene kafe mogu biti dovoljno dobre za prave ljubitelje i poznavaoce kafe. Ništa se ne može uporediti sa aromama i ukusima stručno prženih kafa i uverićemo vas da su to najbolje kafe koje ste ikada pili.

Sveže pržena kafa za espresso aparate u zrnu

Gde nastaju naše kafe?

U mikro pržionici kafe u Valjevu i pržionici u Kragujevcu pažljivo osmišljavamo i kreiramo specijalne kafe za espresso ili filter načine pripreme. Probamo kafe iz najrazličitijih krajeva sveta i odabiramo one za koje smo sigurni da će vam se dopasti. Želimo da znate ko za vas prži kafe i koliko nam je važno da to budu kafe najvišeg kvaliteta.

Kako nastaju specijalne zanatske kafe?

Sirovu kafu biramo na poseban način, jer sva zrna moraju biti visokog kvaliteta. Svaki Abramov blend za espresso čini između 8 i 12 različitih vrsta kafe i po tome su ovo jedinstvene mešavine koje se ne proizvode ni u jednoj drugoj pržionici u Srbiji.

Kafu pečemo dva do tri puta nedeljno. Blendove u serijama po 22 kilograma, a kafe jedinstvenog porekla na malom pržioniku u serijama po 1,5 kilograma. Kvalitet i briga o svakom detalju u procesu pečenja nam je prioritet broj jedan.

Stvaramo kompleksne ukuse, ali primenjujemo i savremene tehnologije kojima osiguravamo konzistentnost svake šarže kafe koja se peče.

Naše kafe skladištimo u specijalnim buradima, u kojima sazrevaju otprilike od 7 do 10 dana (u zavisnosti od stepena pečenja i koja je kafa u pitanju). Jer samo na taj način do vas kafe dostavljamo uvek sveže i na vrhuncu najboljih ukusa i aroma.

Probajte sve naše kafe za espresso. Izaberite omiljene.

Karakteristike blendova za espresso

Intenzitet prženja kafe u pržionici

PEČENJE

Svetlo
Srednje
Tamno

Upotreba Abramo kafa za espresso i moka pot

UPOTREBA

Kućni i profesionalni
aparati za espresso
Moka pot, French press

Namena Abramo kafa za espresso

NAMENA

Kućna
Kancelarijska
Profesionalna

Podeli ovaj članak