Najčešća pitanja

Najčešća pitanja o uslugama i proizvodima Espresso Direkt

Ovo su neka od pitanja koja nam najčešće postavljate, a mi smo se potrudili da vam odgovorimo i razjasnimo sve nedoumice. Ukoliko imate dodatnih pitanja, molimo pošaljite nam e-mail na adresu podrska@espressodirekt.rs!


Naše kafe ne dolaze u kontakt sa orašastim plodovima. Kao što i vina imaju svoje note ukusa, tako i kafe mogu imati note ukusa oraha, badema i sl. Naše kafe su 100% zrna kafe, bez dodatnih veštačkih ukusa i sličnih aditiva. U našoj proizvodnji se nalaze jedino zrna kafa i nijednog drugog prehrambenog proizvoda.

Saznajte kako pripremamo sve naše kafe.

Imamo mogućnost da sve naše kafe pakujemo u kapsule kompatibilne sa svim poznatim aparatima na kapsule.

Mi uvek preporučujemo samo svežu kafu u zrnu iz naše pržionice, ali možemo vam izaći u susret i ponuditi naše kapsule. Molimo pošaljite nam upit preko naše kontakt strane.

Ukoliko kupujete kafu u pojedinačnim situacijama, dostava je uvek besplatna u slučaju da kupujete pet ili više kilograma kafe. U suprotnom, usluga dostave kafe i opreme će vam biti naplaćena u skladu sa cenovnikom kurirske službe PostExpress.

U slučaju pretplate na kafu, dostava je besplatna na teritoriji grada Valjeva, dok za druge gradove i mesta važe uslovi PostExpressa.

Naravno, prilikom poručivanja, u napomeni porudžbine upišite vaš PIB, a mi ćemo vam izdati predračun za plaćanje.

Izaberite jednu ili više mešavina naših kafa iz naše prodavnice kafa.

Zbog standardizovane proizvodnje kafe, u ponudi su pakovanja od 250, 500 i 1000 grama.

Ukoliko želite da dragu osobu iznenadite originalnim poklonom, možemo napraviti personalizovanu kutiju i etikete sa posebnom porukom koja će oduševiti primaoca!

Za konsultacije oko personalizacije pakovanja kafe, pozovite Jovana na broj telefona 064/205-2706 ili nas kontaktirajte preko brze kontakt forme.

Ukoliko kafu naručite putem naše online prodavnice, po završetku procesa poručivanja dobićete email sa brojem porudžbenice, a na posebnim stranicama za praćenje pošiljki PostExpressa možete imati uvid u trenutni status vaše pošiljke.

Naravno, u bilo kojem trenutku nas možete pozvati telefonom na broj 064/205-2706 ili nam poslati email na pretplata@espressodirekt.rs kako bismo se dogovorili koju narednu kafu želite da vam pošaljemo. Takodje, možete kombinovati različite kafe u pakovanjima od 500 gr ili 1 kg. Bez obzira da li je u pitanju blend ili singl.

Naravno, pošaljite nam email na pretplata@espressodirekt.rs ili nam pišite preko kontakt forme kako bi prilagodili dan u nedelji kada želite da vam stigne kafa.

Naravno, u svakom trenutku u jednom od mejlova koje ste dobili od Espresso Direkta, na dnu stranice imate opciju Odjavi se.