Pretplata na kafu

Najčešća pitanja o pretplati na Abramo Caffe mešavinama kafe za tradicionalni italijanski espresso.

Vi birate opcije koje vam odgovaraju za pretplatu. Sami odredite koju količinu, na koju adresu i u kojim intervalima ćemo vam dostavljati uvek svežu kafu.

 

  • Kolika su pakovanja? Starter kutija sa uzorcima sadrži pet kesica po 70 grama sveže kafe, ukupno 350 grama. Standardna pakovanja kafa su 1 kilogram. Po posebnom zahtevu, kafu možemo zapakovati i u kesice od 500 grama ili 250 grama.

Pakovanje 1 kilogram sveže kafe je dovoljno za otprilike 130 kafa na bazi italijanskog espressa (preporučeni standard je 7,5 grama kafe po ekstrakciji). 

Primer:
Domaćinstvo od dva člana X dve kafe dnevno = 30 grama kafe, oko 1 kg mesečno
Firma od pet zaposlenih X dve kafe dnevno = 75 grama kafe, oko 2 kg mesečno

 

  • Koliko često da dobijam kafu?
    Izaberite na osnovu vaših potreba da li želite da vam kafu dostavljamo jednom ili dva puta mesečno. Mi brinemo da vam sveže kafe nikada ne nestane.

 

  • Koje kafe su u paketima za pretplatu?
    Izaberite koje kafe želite da vam dostavljamo. Opcije su: 1. Uvek isti blend (mešavina), 2. Svaki mesec različiti blend ili jedna kafa iznenađenja (više o mesečnim kafama), 3. Vaš mešoviti izbor koji vam najviše odgovara.

NOVO: Pogledajte predloge za pakete pretplate na kafu.

 

Verujemo da je važno da pijete onu kafu koja vam se dopada, pa je naša preporuka ukoliko prvi put kupujete od nas, da iskoristite mogućnost i da prvo poručite uzorke svežih kafa u malim kesicama po 70 grama koje smo pripremili za vas u Starter kutiji.

Tako možete isprobati sve kafe i lakše se opredeliti za onu koja vam se dopada. Ukoliko ste možda već imali prilike da probate naše kafe na nekom drugom mestu i znate koja vam se dopala, slobodno je naručite iz naše prodavnice kafe.

Naravno, u bilo kojem trenutku nas možete pozvati telefonom na broj 064/205-2706 ili nam poslati email na pretplata@espressodirekt.rs kako bismo se dogovorili koju narednu kafu želite da vam pošaljemo. Takodje, možete kombinovati različite kafe u pakovanjima od 500 gr ili 1 kg. Bez obzira da li je u pitanju blend ili singl.

Naravno, pošaljite nam email na pretplata@espressodirekt.rs ili nam pišite preko kontakt forme kako bi prilagodili dan u nedelji kada želite da vam stigne kafa.

Ukoliko kafu naručite putem naše online prodavnice, po završetku procesa poručivanja dobićete email sa brojem porudžbenice, a na posebnim stranicama za praćenje pošiljki PostExpressa možete imati uvid u trenutni status vaše pošiljke.

Sve porudžbine obrađujemo u roku od 24 sata i šaljemo vam je kurirskom službom PostExpress na odabranu adresu. Za većinu mesta i gradova u Srbiji, rok za isporuku je do 72 sata od dana porudžbine. Za određena manja mesta i sela, dostava može biti organizovana samo određenim danima u nedelji, te može trajati do pet radnih dana.

Naravno, prilikom poručivanja, u napomeni porudžbine upišite vaš PIB, a mi ćemo vam izdati predračun za plaćanje.

Izaberite jednu ili više mešavina naših kafa iz naše prodavnice kafa.

Zbog standardizovane proizvodnje kafe, u ponudi su pakovanja od 250, 500 i 1000 grama.

Naravno. Mi smo personalizovan servis, što znači da svakom od vas pristupamo sa posebnom pažnjom. Potrudićemo se da zajednički dođemo do opcije pretplate koja vama odgovara. Kako izgledaju vaši prvi koraci ka pretplati na naše kafe proučite na stranici pretplata na kafu.

Trenutno, dostava kafe i opreme za pripremu kafe je moguća na teritoriji Srbije.