Online prodavnica kafe

Najčešća pitanja u vezi sa korišćenjem online prodavnice kafe.

Verujemo da je važno da pijete onu kafu koja vam se dopada, pa je naša preporuka ukoliko prvi put kupujete od nas, da iskoristite mogućnost i da prvo poručite uzorke svežih kafa u malim kesicama po 70 grama koje smo pripremili za vas u Starter kutiji.

Tako možete isprobati sve kafe i lakše se opredeliti za onu koja vam se dopada. Ukoliko ste možda već imali prilike da probate naše kafe na nekom drugom mestu i znate koja vam se dopala, slobodno je naručite iz naše prodavnice kafe.

U jedinstvenoj proizvodnji u Srbiji nastaju sve naše kafe. Direktno uvozimo sirove kafe iz različitih krajeva sveta. Mešavine se doziraju i prže u Srbiji, u pržionici sertifikovanog međunarodnog espresso sudije i trenera Ivana Abrama. Provirite u našu pržionicu kroz galeriju fotografija.

Naravno, pošaljite nam email na pretplata@espressodirekt.rs ili nam pišite preko kontakt forme kako bi prilagodili dan u nedelji kada želite da vam stigne kafa.

Ukoliko kafu naručite putem naše online prodavnice, po završetku procesa poručivanja dobićete email sa brojem porudžbenice, a na posebnim stranicama za praćenje pošiljki PostExpressa možete imati uvid u trenutni status vaše pošiljke.

Sve porudžbine obrađujemo u roku od 24 sata i šaljemo vam je kurirskom službom PostExpress na odabranu adresu. Za većinu mesta i gradova u Srbiji, rok za isporuku je do 72 sata od dana porudžbine. Za određena manja mesta i sela, dostava može biti organizovana samo određenim danima u nedelji, te može trajati do pet radnih dana.

Naravno, prilikom poručivanja, u napomeni porudžbine upišite vaš PIB, a mi ćemo vam izdati predračun za plaćanje.

Izaberite jednu ili više mešavina naših kafa iz naše prodavnice kafa.

Zbog standardizovane proizvodnje kafe, u ponudi su pakovanja od 250, 500 i 1000 grama.

Trenutno, dostava kafe i opreme za pripremu kafe je moguća na teritoriji Srbije.

Ukoliko kupujete kafu u pojedinačnim situacijama, dostava je uvek besplatna u slučaju da kupujete pet ili više kilograma kafe. U suprotnom, usluga dostave kafe i opreme će vam biti naplaćena u skladu sa cenovnikom kurirske službe PostExpress.

U slučaju pretplate na kafu, dostava je besplatna na teritoriji grada Valjeva, dok za druge gradove i mesta važe uslovi PostExpressa.

Imamo mogućnost da sve naše kafe pakujemo u kapsule kompatibilne sa svim poznatim aparatima na kapsule.

Mi uvek preporučujemo samo svežu kafu u zrnu iz naše pržionice, ali možemo vam izaći u susret i ponuditi naše kapsule. Molimo pošaljite nam upit preko naše kontakt strane.