Sniženje

Digitalna kašika-merica za kafu – Joe Frex

JoeFrex digitalna merica za kafu kašika

Digitalna kašika-merica za kafu – Joe Frex

2.740,00 RSD

Out of stock

2.740,00 RSD

Praktična digitalna vagica-kašika za kafu je korisna spravica kojom ćete uvek moći tačno da izmerite gramažu vaše doze kafe u zrnu ili mlevene kafe.

Raspoloživost: Nema na zalihama Kategorije: ,

Opis

Ova praktična pametna kašika-merica je izuzetno korisna kada želite da izmerite tačnu gramažu vaše doze kafe. Možete meriti kafu u zrnu ili mlevenu. Pokazuje tačnu gramažu preciznosti do 0,1 gr, poseduje i tare funkciju i automatski će se ugasiti kada se ne upotrebljava.

Ako se pitate zašto da svaki put merite pojedinačnu dozu kafe, najjednostavniji odgovor je da ćete tako sveža zrna kafe koristiti samo kada spremate kafu. To znači da nećete sipati pola kilograma kafe u mlin koja će tako da stoji i bajati, već ćete je čuvati u adekvatnoj posudi kako bi uvek bila maksimalne svežine. Pročitajte kako da na pravilan način čuvate kafu u našoj Učionici kafe.

Primer: sipajte 15 grama svežih zrna kafe u vagicu i to je količina dovljna za dve strandardne espresso doze po 7,5 gr. Ako vaš mlin nema digitalni merač doze, ovo je najbolji način da uvek izmerite tačnu dozu kafe koju želite. Možete izmeriti i otprilike do 12 grama mlevene kafe.

Maksimalni kapacitet:  300g   |   Preciznost: 0.1 g

Uz proizvod se isporučuje baterija (litijum CR2032).

Recenzije

Još nema komentara.


Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će vam se svideti …