Rocket Espresso Mozzafiato Cronometro R – aparat za espresso

Rocket Espresso Mozzafiato Cronometro R – aparat za espresso

300.500,00 RSD

Na zalihama

300.500,00 RSD

Rocket Espresso Mozzafiato Cronometro R je vrhunski jednogrupni kućni aparat za espresso sa izmenjivačem toplote i PID kontrolom temperature, skoro nečujnom rotacionom pumpom.

Raspoloživost: Dostupno kao narudžbina na zahtev Kategorija: Oznake: ,

Opis

Rocket Espresso Mozzafiato Cronometro R

Napredni prosumer kućni aparat za espresso Rocket Espresso Mozzafiato Cronometro R je vrhunski model iz milanske manufakture sa izmenjivačem toplote, digitalnom PID kontrolom temperature i skoro nečujnom rotacionom pumpom.

To mu omogućava da ga povežete direktno sa centralnim vodovodnim sistemom, pa primenu može lako naći i u manjoj komercijalnoj sredini. Ljubitelji Rocket aparata širom sveta želeli su da fabrika zadrži tradicionalni dizajn, a da se unutar aparata nalaze sve najsavremenije komponente, kao što je recimo diskretan displej sa tajmerom koji se savršeno uklapa u kućište od visokokvalitetnog inoxa.

Karakteristike i performanse

Opcija direktnog povezivanja na vodovodnu mrežu je veoma korisna i praktična, a tada naravno lako možete da uz aparat instalirate i sistem za filtriranje vode ili depurator, kako bi u potpunosti eliminisali stvaranje kamenca u aparatu. Fabrika ne preporučuje korišćenje bilo kakvih sredstava za uklanjanje kamenca.

PID kontroler temperature u bojleru je vešto sakriven iza fioke za odvod, a kod ovog modela možete podesiti nekoliko različitih fabrički predefinisanih temperatura vode, kako bi ekstrakciju prilagodili različitim nivoima pržene kafe.

Unutar Mozzafiato Cronometro R modela je 1.8 litarski bakarni bojler i 1200 W grejač sa integrisanim senzorima koji kontrolišu nivo vode u sistemu kako ne bi došlo do potpunog pražnjenja bojlera. Ako je aparat povezan na mrežu, onda ova situacija neće ni moći da se dogodi.

Možete takođe podešavati i nogare po visini, a oduševiće vas i kako radi stimer za paru sa patentiranom no-burn drškom cevi.

U kutiji uz ovaj fantastičan aparat dolaze i veoma kvalitetni aksesoari poput detaljnog kolor uputstva i USB sa dodatnim detaljima i uputstvima. krpica, silikonsko crevo za odvod. A ono što kod drugih brendova nećete dobiti i što posebno oduševljava je kvalitet aluminijumskog tampera koji stiže uz aparat. Kod drugih brendova dobićete osnovni plastični tamper, ali Rocket-ov tamper će vam biti savršen i nećete morati da ga menjate.

Zašto će vam Rocket Mozzafiato Cronometro trajati dugo godina?

Kao i drugi Rocket-ovi aparati, Mozzafiato Cronometro R je jedinstven ukras u svakom okruženju – kao komad najboljeg nameštaja. Kvalitet materijala i posvećenost detaljima prilikom izrade, po našem mišljenju, garantuju da ćete ovaj aparat zadržati u familiji kroz generacije uz adekvatno održavanje. Konzistentnost u pravljenju espressa je beskompromisna uz karakteristike kakve ima ovaj model.

Razmislite i o modelu Rocket Espresso Appartamento, ukoliko vam je prostor u kuhinji mali. Appartamento staje u svaki ćošak.

Prikazana cena je sa PDV-om. Cena može biti drugačija u zavisnosti od kursa NBS, troškova transporta i drugih faktora.  Za konkretnu ponudu za ovaj model kontaktirajte nas telefonom na broj 064/205-2706.

Tiha rotaciona pumpa

Cronometro R je opremljen rotacionom pumpom koja je direktno implementirana iz komercijalnih Rocket modela. Pritisak pumpe se može eksterno podešavati preko posebnog šrafa, omogućavajući korisniku da na manometru uvek vidi preciznost pritiska.

Direktno povezivanje na vodovodnu mrežu

Unutar pregrade za rezervoar za vodu postoji i prekidač kojim se menja dotok vode iz integrisanog rezervoara (2,5 litra) ili direktno dovođenje vode iz centralnog vodovodnog sistema. Svakako preporučujemo upotrebu filtrirane vode ili korišćenje omekšivača vode tj. depuratora, kako bi osigurali dug život vašem aparatu, a naravno kako bi i espresso bio boljeg ukusa.

PID digitalni kontroler temperature

U praksi, većina aparata za espresso sa izmenjivačem toplote zahteva ispiranje grupe pre nego što se pravi kafa, međutim kod Rocketa to nije neophodno raditi, jer PID digitalni regulator temperature obezbeđuje konstantnu temperaturu vode u svakom trenutku. Postoje 4 predefinisana setovanja temperature vode, pa se lako možete prilagoditi stepenu prženja vaše omiljene kafe.

Redizajnirana čuvena E61 grupa

Kod tradicionalnih E61 grupa, vrela voda konstantno cirkuliše između bojlera i grupe kako bi temperatura vode uvek bila stabilna. Rocket je integrisao i duplu pre-infuziju u svoju E61 grupu, koja pomaže da se prilikom ekstrakcije postignu najbolji mogući ukusi i arome iz espressa.

Perfektni stimer sa cool-touch patentom

Rocket Espresso je patentirao i vrhunski toplotno-izolovani stimer za paru čiju cev bez problema možete držati rukom bez bojazni da ćete se opeći. Fantastično radi i sigurno smo da će vas oduševiti lakoća kojom ćete umutiti tj. zagrejati mleko za vaš omiljeni espresso.

Diskretni tajmer

Korisnici Rocket aparata za espresso vole njihov retro tradicionalan dizajn, a iz fabrike su se potrudili da dodatkom tajmera na kućištu ne naruše ovu dizajnersku tradiciju. Super korisna stvar!

Pogledajte šta sve stiže u pakovanju uz Mozzafiato Cronometro R:

Konfiguracija bojlera Sa izmenjivačem toplote i predzagrevanjem
Broj bojlera 1
Odlike bojlera Pravite espresso i mutite mleko u isto vreme
Automatska dopuna bojlera Da
Izolacija preko bojlera Da
Povratno ispiranje Da
Veličina grupe (mm) 58 mm
Tip grupe E61
Preporučena namena Kućni / Kancelarijski / Manji komercijalni
Kontrole i dodatne opcije setovanja Pre-Infuzija, podešavanje pritiska pumpe, podešavanje temperature
Max visina šoljice 8,9 cm
Materijal grejača za šoljice Nerđajući čelik
Dimenzija grejača za šoljice 25 x 25 cm
Grejač za šoljice Pasivno zagrevan
Priključak na centralnu mrežu Da
Portafilteri (kašike) uz aparat Dupla, singl
Materijal i boja kućišta aparata Nerđajući čelik
Sredstvo za dekalcifikaciju Nije preporučena upotreba sredstava za uklanjanje kamenca
Preporuka za vodu Preporučena upotreba filtera za vodu ili depuratora (omekšivača)
Dubina 42.4 cm
Visina 39.9 cm
Težina 30 kilograma
Širina 27.94 cm
Bottomless Portafilter dostupan Da
Prečnik sita (mm) 58 mm
Drška kašike – materijal Plastika
Broj portafiltera uz aparat 2 (singl i dupli)
Tip kašike (portafiltera) Komercijalni
Težina portafiltera 907 gr
Prečnik portafiltera 58 mm
Podesiv pritisak pumpe Da
Pritisak pumpe (Max. Bari) 15 Bari
Tip pumpe Rotaciona/Vibraciona (kod Chronometro V modela)
Uvoznik Gatti, Valjevo
Garantni rok 24 meseci po proizvođačkoj specifikaciji
Amper sati 10 A
V 220 V
W 1200 W
Dužina naponskog kabla (m) 1,5 m
Automatsko dopunjavanje bojlera za paru Da
Jačina bojlera stimera 1200 W
Karakteristike stimera za paru toplotno izolovan – za bezbedan dodir, izmenjivi vrh
Broj rupica na stimeru za paru 2
Materijal stimera za paru Nerđajući čelik
Pokretanje stimera za paru U svim pravcima
Stimer za paru Komercijalni
PID
Pristup rezervoaru za vodu Odozgo
Kapacitet rezervoara za vodu 2.8 l
Uklonjiv
Materijal rezervoara za vodu Plastika
Uključen filter za vodu Ne
Izvor vode Interni rezervoar i centralna vodovodna mreža
Maksimalni pritisak dovoda vode (Bar) 4 Bara

Recenzije

Još nema komentara.


Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će vam se svideti …