Rocket Espresso Appartamento – aparat za espresso

rocket espresso appartamento beli

Rocket Espresso Appartamento – aparat za espresso

200.500,00 RSD

Na zalihama

200.500,00 RSD

Rocket Espresso Appartamento je fantastičan jednogrupni kućni aparat za espresso sa izmenjivačem toplote, E61 grupom i integrisanom pre-infuzijom. Jedan od svetski najpopularnijih naprednih aparata za espresso za kućne uslove.

Raspoloživost: Dostupno kao narudžbina na zahtev Kategorija: Oznake: ,

Opis

Rocket Espresso Appartamento White – aparat za espresso

Rocket Appartamento je najmanji model aparata iz Rocket asortimana koji nimalo ne zaostaje svojim performansama za većom “braćom”. Spada u prosumer klasu aparata za espresso i jedan je od najpopularnijih kućnih modela na svetu.

Rocket se drži tradicionalnog dizajna i to je ono što ljubitelji ovog brenda žele i cene, dok unutar svake mašine dolaze najsavremenije komponente i inovativni sistemi za pripremu najboljeg espressa. Mi smo veliki fanovi Rocket aparata, a ovaj model vam se zaista svojim izgledom “uvuče pod kožu”.

Appartamento dolazi u velikom broju različitih varijanti bočnih panela izrađenih od nerđajućeg čelika sa okruglim izrezima različitih boja, pa možete odabrati boje koje se slažu sa vašom kuhinjom, što je zaista lepa opcija.

Karakteristike i performanse

Appartamento je aparat za espresso sa izmenjivačem toplote iako ne poseduje dva bojlera. To znači da možete u isto vreme praviti espresso i mutiti mleko za cappuccino, kao što to postoji na velikim profesionalnim aparatima. Uz čuvenu E61 grupu sigurno ćete uvek imati konzistentnu temperaturu vode za espresso, što je i jedna od najvažnijih karakteristika.

Dvostruka pre-infuzija pomaže boljoj ekstrakciji, pa će svaki espresso sigurno biti u 90% slučajeva bolji nego u većini ovdašnjih kafeterija i kafića. Ove osobine plus tradicionalan italijanski dizajn čine Appartamento jednim od najpoželjnijih aparata za espresso za kuću u celom svetu.

U Appartamento je smešten 1.8 litarski bakarni bojler koji uz snagu od 1200 W postiže super rezultate i dovoljno je snažan i za najzahtevnije korisnike. Bez problema može da opsluži i manju komercijalnu sredinu.

Sistemi automatskog upozoravanja na nedostatak vode i druge inovativne tehnologije kao što je toplotno izolovana drška za stimer osiguraće vam da vas ovaj Rocket-ov aparat služi dugo godina bez ikakvih problema.

Zašto je Appartamento sjajan izbor?

Rocket aparati uvek dolaze sa veoma bogatim propratnim pakovanjem u kojem dolaze i detaljna uputstva za korišćenje i pravilnu upotrebu aparata i pripremu espressa. Beskompromisan dizajn Appartamento aparata i moćne performanse u kompaktnom ručno izrađenom kućištu najvišeg kvaliteta biće faktički deo nameštaja u vašoj kući i uklopiće se fantastično u svaku kuhinju. Plus, retki su primeri proizvođača koji će vam, kao Rocket, uz aparat dati i visokokvalitetan tamper koji ćete zaista koristiti, a ne baciti kao plastične tampere koje daju drugi brendovi.

Ako želite aparat sa još moćnijim performansama koji plus imaju i digitalnu kontrolu temperature vode, preporučujemo da pogledate Rocket Mozzafiato R model.

Ovaj model dolazi sa plastičnom ogradicom za šoljice. Istaknuta cena aparata je sa uračunatim PDV-om, transportnim troškovima i troškovima carine.

Svaki model se posebno izrađuje u fabrici u Milanu. Rok isporuke od 3 do 6 nedelja.

Bojler za zahtevne zadatke

Srce Appartamento modela čini 1,8 litarski bakarni bojler i 1200 W snage, pa će ispuniti i zahtevne zadatke čak i u manjim komercijalnim sredinama. Veoma je važno da konstantno održava stabilnost temperature plus tako čuva energiju. Vrelina bojlera takođe pasivno zagreva i gornji panel koji služi za grejanje šoljica.

Redizajnirana čuvena E61 grupa

Kod tradicionalnih E61 grupa, vrela voda konstantno cirkuliše između bojlera i grupe kako bi temperatura vode uvek bila stabilna. Rocket je integrisao i duplu pre-infuziju u njihovu E61 grupu, koja se sastoji od komore i mehaničkog klipa, kako bi samlevena kafa u situ na najbolji način bila ekstrahovana.

Perfektni stimer sa cool-touch patentom

Rocket Espresso je patentirao dršku stimera za mleko koja se bez problema može držati golom rukom bez bojazni od opekotina – jer cev je uvek samo blago topla, za razliku od drugih aparata. Stimer radi perfektno i veoma je moćan. Na vrhu ima dve rupice i pokreće se velikim ergonomskim točkom kao kod velikih aparata. Ispod stimera je i manometar koji pokazuje tačnu snagu, a kada je na 1 bara onda je optimalne jačine.

Senzor za vodu i rezervoar

Appartamento poseduje elektronski mikroprocesor sa senzorom koji registruje kada je tank za vodu skoro prazan i automatski gasi aparat kako ne bi došlo do pražnjenja bojlera. Sistem takodje upozorava i kada rezervoar kapaciteta 2,5 litara treba dopuniti.

Uz Appartamento aparat savršeno se slaže Eureka Silenzio mlin za espresso.

Konfiguracija bojlera Sa izmenjivačem toplote i predzagrevanjem
Broj bojlera 1
Odlike bojlera Pravite espresso i mutite mleko u isto vreme
Automatska dopuna bojlera Da
Lokacija grejača Interno
Izolacija na bojleru Ne
Materijal bojlera Bakar
Orijentacija bojlera u mašini Vertikalno
Trostruki ventil Manuelni
Povratno ispiranje Da
Veličina grupe (mm) 58 mm
Tip grupe E61
Jačina (W) 1200
Preporučena namena Kućni / Kancelarijski / Rezidencijalni
Obaveštenja / Displej Signalne lampice / Nema
Materijal grejača za šoljice Nerđajući čelik
Sredstvo za dekalcifikaciju Nije preporučena upotreba sredstava za uklanjanje kamenca
Preporuka za vodu Preporučena upotreba filtera za vodu ili depuratora (omekšivača)
Dubina 42 cm
Visina 35 cm
Težina 21 kg
Širina 27,9 cm
Dostupan bottomless portafilter Da
Prečnik sita (mm) 58 mm
Drška kašike – materijal Plastika
Broj portafiltera uz aparat 2
Tip kašike (portafiltera) Komercijalni
Težina portafiltera 900 gr
Prečnik portafiltera 58 mm
Podešavanje pritiska ekstrakcije Da (interno)
Pritisak pumpe (Max. Bar) 15 Bari
Tip pumpe Vibraciona
Davalac garancije Abramo Caffe pr. Kragujevac
Garantni period 2 godine po proizvođačkoj specifikaciji
Stimer bojler automatsko dopunjavanje Da
Grejač bojlera za stimera Interno
Izolacija bojlera Ne
Materijal Bakar
Orijentacija Horizontalno
Litraža 1,7 l
W 1200 W
Osobine stimera za mleko Izolovan, no-burn, zamenjivi vrh
Broj rupica na stimeru 2
Materijal Nerđajući čelik
Stimer za mleko pomeranje U svim pravcima
Stimer za mleko tip Komercijalni
Pristup rezervoaru za vodu Odozgo
Kapacitet rezervoara za vodu 2.8 l
Uklonjiv
Materijal rezervoara za vodu Plastika
Uključen filter za vodu Ne
Izvor vode Interni rezervoar

Recenzije

Još nema komentara.


Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će vam se svideti …