Puly Caff Plus deterdžent za čišćenje espresso aparata 900 gr

puly caff deterdzent za ciscenje espresso aparata 900 gr

Puly Caff Plus deterdžent za čišćenje espresso aparata 900 gr

1.400,00 RSD

Na zalihama

1.400,00 RSD

 • Puly Caff Plus deterdžent za čišćenje espresso aparata i opreme
 • Ne ostavlja nikakve ostatke i ne sadrži štetne materije
 • Odstranjuje sve zaostatke od kafe iz grupe,
 • Održava čistim elektro ventil i kompletan povratni vod
 • Za čišćenje svih delova espresso aparata
 • Koristi se za temeljno pranje šoljica i opreme za kafu

Opis

Puly Caff Plus deterdžent za čišćenje aparata za kafu:

 • Prikladan za čišćenje sita, kašika i drugih delova espresso aparata

 • Temeljno uklanja ostatke kafe iz grupe za kuvanje

 • Uklanja masnoće i fleke sa šoljica i tacni

 • NSF sertifikovan

 • Molimo pogledajte ovu dokumentaciju za pravilnu upotrebu

made in italy znak
Svi mi ovde u Espresso Direkt-u volimo da pomažemo ljubiteljima kafe i svima onima koji koriste aparate za espresso i profesionalne espresso mašine.

Zato se trudimo da naša online prodavnica bude mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno da uživate u omiljenoj kafi, bilo da ste kod kuće, u kancelariji ili ste profesionalac koji radi u industriji kafe.

Za sve vas koji tek učite kako se pravilno održava i čisti aparat za espresso: Puly Asachimici Group je jedna od najpoznatijih svetskih kompanija u oblasti proizvodnje sredstava za čišćenje i održavanje svih komponenata i tipova aparata za kafu.

Ovaj Puly Caff Plus deterdžent se koristi za proceduru čišćenja tzv. povratnog ispiranja ili čišćenja kroz rezervoar za vodu, u zavisnosti koji aparat tj. mašinu posedujete.

Deterdžent efikasno uklanja sve ostatke i mrlje koje se nagomilavaju unutar mašine. Preporučujemo da ga koristite i za “potapanje” sita, kašika, šoljica, tacni itd.

Za najbolji espresso – higijena je broj 1. Bez kompromisa, bez izgovora. Ako hoćete da uvek pijete najukusniju kafu – aparat i oprema mora biti perfektno čista!

Puly Caff deterdžent ispunjava sve međunarodne bezbednosne standarde za upotrebu na uređajima za pripremu hrane i pića. Vrlo je važno da ne ostavlja nikakve tragove ili mirise u mašinama.

Koliko često ćete upotrebljavati Puly Caff Plus deterdžent zavisi od toga koliko često koristite vaš aparat. Naš savet za kućnu upotrebu je minimum jednom nedeljno. U profesionalnom okruženju – redovno čišćenje na dnevnom nivou. 

 

Ako vam treba sredstvo za uklanjanje kamenca, preporučujemo vam redovnu upotrebu Puly Caff Cleaner praška za uklanjanje kamenca. Njega koristite za vaš kućni ili kancelarijski super-automatski aparat za espresso ili aparat na kapsule.

Recenzije

Još nema komentara.


Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.