Posuda za mleko za espresso – latiera Motta Aurora

Motta latiera posuda za mleko Aurora

Posuda za mleko za espresso – latiera Motta Aurora

2.150,00 RSD2.300,00 RSD

Out of stock

2.150,00 RSD2.300,00 RSD

Motta Aurora je specijalna posuda za mleko za kapućino u kojoj mutite i zagrevate mleko za savršen espresso s’ mlekom (cappuccino) kod kuće ili u kancelariji.

Očisti

Opis

Nije više u ponudi. Stigla je nova latijera za mleko iz Motta asortimana.
Poručite Motta Tulip nova posuda za kapućino.

Motta Aurora je još jedna od sjajnih latiera tj. posuda za grejanje mleka, posuda za kapućino, kako god želite da je zovete… Malo drugačijeg dizajna u odnosu na premijum Europa seriju latiera, ali svakako odličnog kvaliteta karakterističnog za sve Motta proizvode.

Bez obzira da li ste profesionalni barista ili samo volite da napravite sebi dobar kapućino… Naravno, ova Aurora posuda može vam poslužiti i kao posuda
za kuvanje vina, pravljenje tople čokolade i sl.

Preporučujemo vam ovu latieru koja je povoljnije cene, lakša je i šire dizajniranog vrha “kljuna” u odnosu na Europa seriju. Ono što je važno je da će vam sigurno trajati dugi niz godina.

  • KVALITET – Ova Motta Aurora latiera je izrađena od visokokvalitetnog 18/10 nerđajućeg čelika.
  • NAMENA – Za profesionalnu upotrebu za bariste, za hobiste koji prave kapućino ili espresso sa mlekom u kućnim i kancelarijskim uslovima.
  • FUNKCIONALNOST – Poseduje dršku otpornu na toplotu i može se prati u mašini za sudove.
  • NAGRAĐIVAN DIZAJN I KVALITET – Made in Italy & dizajnirana za potrebe profesionalaca od strane italijanske barista asocijacije.
  • 100% GARANCIJA – Garantujemo za kvalitet, a ukoliko ne budete zadovoljni proizvodom, vratićemo vam novac bez dodatnih pitanja.

made in italy znak

Motta je italijanska kompanija specijalizovana za proizvodnju opreme za kafu, ugostiteljske opreme i drugog sitnog inventara najvišeg kvaliteta.

Napomena: Sve naše kafe za espresso su savršene za kombinaciju sa mlekom. 🙂

Dodatne informacije

Kapacitet

250 ml, 350 ml, 500 ml

Recenzije

Još nema komentara.


Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.